Classes
Header classes

De practices zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Yin yoga is ook toegankelijk voor zwangere vrouwen..

Yang Vinyasa yoga


Yang Vinyasa is een vorm van de klassieke Hatha yoga, waarbij een les is gebaseerd op een vaste reeks houdingen (Primary Series). Bij Yogatelier geven we onze eigen creatieve draai aan de houdingen en is de serie iedere week anders. De houdingen (asana's), ademhaling en meditatie door bewegen staan centraal. Door de synchronisatie van de adem en beweging wordt de serie één lange, meditatieve 'flow'. Elke les wordt afgesloten met een klein beetje Yin om de hele practice te balanceren. Na de les voel je je energiek, kalm en mooi. Van binnen en van buiten.

Yin yoga


Yin Yoga is een intense yogastijl die je leert echt te ontspannen. Verzacht je hart en kalmeer je geest. Deze stijl is gericht op de diepere lichaamsweefsels. Een practice die je aandacht naar binnen brengt en je oefent op een meditatieve manier om steeds weer de stilte in jezelf op te ontdekken. En dat in het midden van de drukte van de stad. 
Naast dat het een lekkere en ook best uitdagende ervaring is om een tijdje in deze stretches te blijven, kalmeert Yin yoga. Anders dan bij de meeste vormen van yoga blijf je hier langere tijd (meestal 3 tot 5 minuten) in een houding. Ook geschikt voor zwangere vrouwen.