Teachers
header teachers

De yogateachers van het Yogatelier voelen liefde en passie voor deze mooie wetenschap. Met diploma en hun eigen persoonlijkheid maken ze de lessen uniek en een echte ervaring.

Marjon van der Velden (founder)


Marjon van der Velden eigenaar Yogatelier yogateacher

‘Wees lief voor jezelf.’

Marjon (1981) is een creatieve ondernemer, yogadocent, dromer, docent aan de modeacademie, maar vooral een positieve vrouw met passie. Alles wat ze aanpakt doet ze met volle overgave.
In 2009 stond zij voor het eerst op de yogamat en wist gelijk dat ze deze bijzondere ervaring wilde doorgeven. Ze schreef zich in voor de Ashtanga opleiding en opende haar school Yogatelier in het stille hart van Amsterdam.
Een jaar later ontdekte Marjon de Yin kant van yoga en was dát het antwoord op wat ze tot dan toe had gemist. Nu combineert ze graag de kracht en het ritme van Yang en de zachtheid en stilte van Yin in haar lessen om zo tot een gebalanceerde practice te komen. 

Marjon's stijl van lesgeven is zacht en inspirerend. Je voelt je gelijk 'thuis' in haar warme omgeving. Ze inspireert je om precies te zijn wie je bent en lief te zijn voor jezelf. Zij gelooft dat geluk is als je helemaal vanuit je hart durft te leven.
Ze volgde de opleidingen voor Ashtanga en Yin Yoga bij Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van de Vis en retraites van Kris en Tijn Touber.

Over Marjon: 

“Een inspirerende, duidelijke en zeer verantwoorde yogales.” – Johan Noorloos

Link: mmousse.com